我院郭敬谊老师参与撰写的论文被国际隧道协会年会接受

2015年03月03日 00:00 admin 点击:[]

我院郭敬谊老师和土木学院韦良文、周丽梅老师联合撰写的隧道论文"Face Stability of River-Crossing Shield Tunnel under Geological Conditions of Uneven Soft - Hard Strata”(“软硬不均匀地层条件下的跨江盾构隧道的开挖面稳定性研究”),被国际隧道界最顶级的技术交流大会——国际隧道协会年会——接受。此文将由作者在该协会的2015年会上宣读并发表,从而实现了我校在该协会发表英文论文的零的突破。

这是我院教师首次和土木学院专家联手进军国际技术交流大会,是土木工程英语和专业工程师的优势叠加的成果,彰显了我院工程英语(翻译)的实力。

附:论文接受函

Dear Colleague

Thank you for the submission of your extended abstract and full paper length to the World Tunnel Congress 2015.

We are glad to inform you that your article #3486 "Face Stability of Crossing River Shield Tunnel under Geological Conditions of Soft and Hard uneven Strata" has been accepted for publication in congress proceedings.

About the form, length and place of your presentation you will be informed by a detailed time schedule that will be announced on our web site in the column "Abstracts/Articles" before May 1, 2015.

Template for the presentation you will find at the same place on our web site.

All articles that are accepted from the Scientific Committee, reviewed whether for Technical Sessions, SEE Sessions or PPPP Sessions, will be published in the congress proceedings.

Sincerely yours,

The WTC 2015 Scientific Committee